Kalendář - "blížící se akce" (nahoře pod logem fóra): do kalendáře lze vkládat termín akce přímo autorem tématu v sekci poježdění a závody.

Forum aktualizovano, info zde: viewtopic.php?f=26&t=92206#p1712259
Moznost prispeni na chod fora: viewtopic.php?f=3&t=66082

CO2 nefunguje

S čim kdo dělá,co je dobrý a co nekupovat a tak...
Pravidla fóra
BEZ REKLAM - na to máte jiné sekce.
Odpovědět
Avatar uživatele

Autor tématu
Varaderoman
Diskuzní Guru
Příspěvky: 435
Registrován: Po 12.11.2012, 23:26
Auto: Ford Maverick/Escape 2,3i 2004
Místo/Bydliště: Úžice okr. Mělník
Věk: 38
Stav: Offline

CO2 nefunguje

Příspěvek od Varaderoman » Út 22.03.2016, 7:36

Zdar ve spolek, mám problém - koupil jsem si COčko Gude Mig 192/6K a včera jsem si ho asi zkurvil. Měl jsem to napojený na 400V a v zápalu práce si nevšiml že jsem si to zapnul na stroji na 230V. No a při prvním zmáčknutí pistole cvak a hotovo - nepodává to drát (ale nějakej stykač tam cvaká). Tak jsem se na to kouknul a čekal že bude v trysce připrsklej a u rolny zamotanej a vono ne. Tak jsem shodil krycí plechy a našel vyhořelou skleněnou pojistku na tom ovládání rychlosti posuvu drátu. Zajásal jsem že je závada odstraněna - v práci jsem sehnal jiné pojistky , vyměnil a vyzkoušel a vono to nefunguje porát. Vypaluje to pojistky..... Nevíte co by s tím mohlo být? Nebo kde v blízkém okolí opravujou svářečky? Mělník - Kralupy nad Vltavou - sever Praha.
Nepište mi nic ve smyslu ať to vyhodím a koupim si kvalitu. To mi fakt nepomůže. Jen doplním že svářečka je 3/4 roku stará ,ale účet asi najít bude na dlouho a navíc si myslim že by mi to bylo stejně k hovnu když jsem si to a největší pravděpodobností zkurvil sám.
Díky za nějaký info.
Čest Kadel



Avatar uživatele

Autor tématu
Varaderoman
Diskuzní Guru
Příspěvky: 435
Registrován: Po 12.11.2012, 23:26
Auto: Ford Maverick/Escape 2,3i 2004
Místo/Bydliště: Úžice okr. Mělník
Věk: 38
Stav: Offline

Re: CO2 nefunguje

Příspěvek od Varaderoman » Út 22.03.2016, 8:48

Tak už to vim - odpálená řídící deska za 9 kil.... To nasere!




swijany
Diskuzní Guru
Příspěvky: 429
Registrován: Čt 29.10.2015, 17:26
Auto: Galoprd
Stav: Offline

Re: CO2 nefunguje

Příspěvek od swijany » Út 22.03.2016, 9:04

Tak ro máš tedy pech :roll: .Já mam taky takový šeptadlo Einhela 145 Turbo.Je to tak na nějaký smrkání,výfuky atd ale zase je blbu vzdorný :mrgreen:



Avatar uživatele

Pavel779
Legenda fóra
Příspěvky: 1119
Registrován: Pá 22.05.2009, 14:15
Auto: Rumun s dojčlandským srdcem 19TD-bejvávalo, teď už jenom krabice Toytoyka
Místo/Bydliště: Lysá city
Stav: Offline

Re: CO2 nefunguje

Příspěvek od Pavel779 » Stř 23.03.2016, 7:27

hele, jako mám asi podobnej stroj a přehazuju to běžně z 400 na 220v a mám to stále připojený na 400V


kovovýroba, doprava, odtahy do 2t.


lakypery
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: Út 27.08.2019, 23:22
Auto: BMW X5
Stav: Offline

Re: CO2 nefunguje

Příspěvek od lakypery » Út 27.08.2019, 23:29

Ahoj prosim pujčil jsem kamaradovi to same CO2 a odpalil desku tak jsem te chtel poprositjestli by jsi mi rekl kde jsi ji sehnal za tech 9 kil a nebo mi poslal nejaky odkaz kde ji seženu. moc dekuji



Avatar uživatele

Chachan
Diskuzní Guru
Příspěvky: 314
Registrován: Stř 02.07.2014, 19:40
Stav: Offline

Re: CO2 nefunguje

Příspěvek od Chachan » Stř 28.08.2019, 21:45

Varaderoman napsal:
Út 22.03.2016, 8:48
Tak už to vim - odpálená řídící deska za 9 kil.... To nasere!
tak jestli to celý zuhelnatělo tak asi jo , ale nejspíš se odpálil jen výkonový tranzistor /asi za 30Kč/ a to se dá opravit



Avatar uživatele

Chachan
Diskuzní Guru
Příspěvky: 314
Registrován: Stř 02.07.2014, 19:40
Stav: Offline

Re: CO2 nefunguje

Příspěvek od Chachan » Stř 28.08.2019, 21:50

Chachan napsal:
Stř 28.08.2019, 21:45
Varaderoman napsal:
Út 22.03.2016, 8:48
Tak už to vim - odpálená řídící deska za 9 kil.... To nasere!



Avatar uživatele

Chachan
Diskuzní Guru
Příspěvky: 314
Registrován: Stř 02.07.2014, 19:40
Stav: Offline

Re: CO2 nefunguje

Příspěvek od Chachan » Stř 28.08.2019, 21:52

lakypery napsal:
Út 27.08.2019, 23:29
Ahoj prosim pujčil jsem kamaradovi to same CO2 a odpalil desku tak jsem te chtel poprositjestli by jsi mi rekl kde jsi ji sehnal za tech 9 kil a nebo mi poslal nejaky odkaz kde ji seženu. moc dekuji
tak jestli to celý zuhelnatělo tak asi jo , ale nejspíš se odpálil jen výkonový tranzistor /asi za 30Kč/ a to se dá opravit
[/quote]



Odpovědět