naviják na Fronteru A

Máte nějaký vychytávky na autě? Nebo se je chystáte udělat? Nebo ste je někde viděli a chcete o nich pokecat?
Avatar uživatele

Kapo
Diskuzní Guru
Příspěvky: 587
Registrován: Út 27.03.2007, 22:59
Témata: 0
Auto: Gazíky a koníky
Místo/Bydliště: na samote u lesa
Věk: 93

Re: naviják na Fronteru A

Příspěvekod Kapo » Čt 02.03.2017, 23:40

To tak často na Are potrebuješ navijak? :D

Avatar uživatele

lopan123
Staroffrouďák
Příspěvky: 6685
Registrován: Čt 25.11.2010, 21:06
Témata: 27
Auto: Mitsubishi L300 4WD 2,5td
Místo/Bydliště: Hlinsko aneb daleko všude
Věk: 38

Re: naviják na Fronteru A

Příspěvekod lopan123 » Pá 03.03.2017, 5:59

Parafrázuji liehovistou: kdo jezdí bez potřeby pomoci navijáku, jezdí pod svoje a vozidla možnosti :mrgreen:
A musí to jít.
A kdyby ne, tak 604840492

Avatar uživatele

sumy
Legenda fóra
Příspěvky: 1368
Registrován: Ne 14.04.2013, 20:53
Témata: 17
Auto: PajeroII 2,8 wagon, Pajero II 2,8 kraťas boulák, civic 8.g UFO, Civic 6.g
Místo/Bydliště: kousek od Benešova
Věk: 37

Re: naviják na Fronteru A

Příspěvekod sumy » Pá 03.03.2017, 9:58

holub napsal:Tak toto na fotce je fakt tak vytáhnout se 2x za rok někde zapadlý na rozmklé louce poli či v zimě,to samý je ten multimont,což ale vlastně na použití nebo využití té frontery může stačit.Pravda je že je to pěkné levné řešení,ale stejně by mi to nedalo a udělal bych to tak aby se ta plotna nemohla náhodou prohnout nebo to samé to držení těch rolen chce zapřít - možná že si to udělal jen to tu není na fotkách.

Tak zatim jsem spokojen. Nejezdim zadny extra divociny a zatim vzdy stacil. Zadani bylo jasny: neprovokovat. Tak je komplet schovanej. Rolny presne pod odklapeci SPZkou. Je to cely z 6mm, provareny do bezvedomi. Zatim asi "nejvic" bylo vytazeni Toy 80 "pricucnuty" pevnostnakem v bahne. Uz jsem skoro musel kurtovat pajo za prdel ke stromu, bo to spis pritahovalo me k toyce, nez naopak :-) 10 min nato jsem se tahal ve vymletym vyjezdu, povesenej za dif a hrazdu taznyho. Jako uplne napitchu je, ze neni videt na spulku a musi se hlidat, jestli se lano hezky rovna a taky obsluha spojky nic moc. Ale to jeste poresim navarenim delsi tycky, at tam nemusim satrat kolem chladice. Technik na STK se tomu smal a rikal, "Nic nevidim, nic necouha, tak leda ze bych SPZ na pantech dal jako C zavadu" :-)
Je to zkratka kompromis a uz jsem ho pouzil docela dostkrat na zhodnoceni-funguje to.
POMALU, ale VŠUDE
Vanilková se šlehačkou :-)

Avatar uživatele

Manyjak
Staroffrouďák
Příspěvky: 5894
Registrován: Ne 09.04.2006, 16:46
Témata: 234
Auto: Aro 324 TD a další
Věk: 48
Kontaktovat uživatele:

Re: naviják na Fronteru A

Příspěvekod Manyjak » Pá 03.03.2017, 19:40

Kapo napsal:To tak často na Are potrebuješ navijak? :D


No když se někam, vyrazí a nebo se třeba dělá dřevo v lese, tak několikrát za den. :wink: H.

Avatar uživatele

lopan123
Staroffrouďák
Příspěvky: 6685
Registrován: Čt 25.11.2010, 21:06
Témata: 27
Auto: Mitsubishi L300 4WD 2,5td
Místo/Bydliště: Hlinsko aneb daleko všude
Věk: 38

Re: RE: Re: naviják na Fronteru A

Příspěvekod lopan123 » So 04.03.2017, 0:17

Manyjak napsal:
Kapo napsal:To tak často na Are potrebuješ navijak? :D


No když se někam, vyrazí a nebo se třeba dělá dřevo v lese, tak několikrát za den. :wink: H.

Páč ARA a ze všeho nejvíc ty manyjacký jezděj dycinky vlastní cestou :wink:
A musí to jít.
A kdyby ne, tak 604840492


dandy008
Pokročilý diskutér
Příspěvky: 48
Registrován: Pá 07.10.2011, 20:21
Témata: 4
Auto: Galloper 2.5 TCDI. LR Free...
Místo/Bydliště: lUDGEŘOVICE
Věk: 44

Re: naviják na Fronteru A

Příspěvekod dandy008 » Ne 05.03.2017, 20:39

SUMY: Tak zatim jsem spokojen. Nejezdim zadny extra divociny a zatim vzdy stacil. Zadani bylo jasny: neprovokovat. Tak je komplet schovanej. Rolny presne pod odklapeci SPZkou. Je to cely z 6mm, provareny do bezvedomi. Zatim asi "nejvic" bylo vytazeni Toy 80 "pricucnuty" pevnostnakem v bahne. Uz jsem skoro musel kurtovat pajo za prdel ke stromu, bo to spis pritahovalo me k toyce, nez naopak :-) 10 min nato jsem se tahal ve vymletym vyjezdu, povesenej za dif a hrazdu taznyho. Jako uplne napitchu je, ze neni videt na spulku a musi se hlidat, jestli se lano hezky rovna a taky obsluha spojky nic moc. Ale to jeste poresim navarenim delsi tycky, at tam nemusim satrat kolem chladice. Technik na STK se tomu smal a rikal, "Nic nevidim, nic necouha, tak leda ze bych SPZ na pantech dal jako C zavadu" :-)
Je to zkratka kompromis a uz jsem ho pouzil docela dostkrat na zhodnoceni-funguje to.


Taky to tak chystám a vleze tam a bude tam natrvalo. Mám Froncka B a prostor tam je .-) Jenom musím ,jak píšeš, pracovat s SPZ. Jenom doobjednám fusak na zakrytí :-)


dandy008
Pokročilý diskutér
Příspěvky: 48
Registrován: Pá 07.10.2011, 20:21
Témata: 4
Auto: Galloper 2.5 TCDI. LR Free...
Místo/Bydliště: lUDGEŘOVICE
Věk: 44

Re: naviják na Fronteru A

Příspěvekod dandy008 » Po 06.03.2017, 19:35

Tak hotovo.. :) Doladim kosmetické věci a je to (y)
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Avatar uživatele

lopan123
Staroffrouďák
Příspěvky: 6685
Registrován: Čt 25.11.2010, 21:06
Témata: 27
Auto: Mitsubishi L300 4WD 2,5td
Místo/Bydliště: Hlinsko aneb daleko všude
Věk: 38

Re: naviják na Fronteru A

Příspěvekod lopan123 » Po 06.03.2017, 19:49

IdEaL. Ještě vyměnit rolny za litinu a pomahači se můžou vzteknout :hop:
A musí to jít.
A kdyby ne, tak 604840492

Avatar uživatele

Manyjak
Staroffrouďák
Příspěvky: 5894
Registrován: Ne 09.04.2006, 16:46
Témata: 234
Auto: Aro 324 TD a další
Věk: 48
Kontaktovat uživatele:

Re: naviják na Fronteru A

Příspěvekod Manyjak » Po 06.03.2017, 19:59

Dobrý, jen to opravdu chce ten průvlak místo rolen. H.


dandy008
Pokročilý diskutér
Příspěvky: 48
Registrován: Pá 07.10.2011, 20:21
Témata: 4
Auto: Galloper 2.5 TCDI. LR Free...
Místo/Bydliště: lUDGEŘOVICE
Věk: 44

Re: naviják na Fronteru A

Příspěvekod dandy008 » Po 06.03.2017, 20:30

Tam je litina pod rolnama, je to na orig. plošině/plotně. Teoreticky by tam rolny nemuseli být...

Avatar uživatele

Manyjak
Staroffrouďák
Příspěvky: 5894
Registrován: Ne 09.04.2006, 16:46
Témata: 234
Auto: Aro 324 TD a další
Věk: 48
Kontaktovat uživatele:

Re: naviják na Fronteru A

Příspěvekod Manyjak » Po 06.03.2017, 21:16

dandy008 napsal:Tam je litina pod rolnama, je to na orig. plošině/plotně. Teoreticky by tam rolny nemuseli být...


To neni litina to je železo z kterýho je celá platle na naviják. Litinovej ptůvlak se štoubuje na ty samý dva šrouby jako rolny. :wink: H.


dandy008
Pokročilý diskutér
Příspěvky: 48
Registrován: Pá 07.10.2011, 20:21
Témata: 4
Auto: Galloper 2.5 TCDI. LR Free...
Místo/Bydliště: lUDGEŘOVICE
Věk: 44

Re: naviják na Fronteru A

Příspěvekod dandy008 » Út 07.03.2017, 9:30

No jo, ale teď se koukám, že tento průvlak je vhodný pro syntetické lano :
http://www.maxim-pneu.cz/cz/navijaky-dr ... ijaky.html

Avatar uživatele

lopan123
Staroffrouďák
Příspěvky: 6685
Registrován: Čt 25.11.2010, 21:06
Témata: 27
Auto: Mitsubishi L300 4WD 2,5td
Místo/Bydliště: Hlinsko aneb daleko všude
Věk: 38

Re: naviják na Fronteru A

Příspěvekod lopan123 » Út 07.03.2017, 10:14

Protože koukáš na hliník. Na ocellano to chce litinovej průvlak
A musí to jít.
A kdyby ne, tak 604840492


Vrátit se na “Modifikace, úpravy vozů”



Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host