Kalendář - "blížící se akce" (nahoře pod logem fóra): do kalendáře lze vkládat termín akce přímo autorem tématu v sekci poježdění a závody.

Forum aktualizovano, info zde: viewtopic.php?f=26&t=92206#p1712259
Moznost prispeni na chod fora: viewtopic.php?f=3&t=66082

máte něgdo 3D tiskárnu?

V tomle threadu můžou lidi, kerý maj nákej problém se svym jobem, nabídnout svý služby ostatním. No a vostatní zas můžou poptat nějaký služby, který někdo jinej bude umět zajistit.
Avatar uživatele

Autor tématu
Chorche
Site Admin
Příspěvky: 36004
Registrován: Stř 22.12.2004, 11:09
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: máte něgdo 3D tiskárnu?

Příspěvek od Chorche » Stř 18.04.2018, 15:21

to vim, ale primárně mě zajmalo esi tim vládne něgdo z naší komunyty


Gdo chce psa jíst, hůlky si vždy najde...

Avatar uživatele

lopan123
Staroffrouďák
Příspěvky: 6859
Registrován: Čt 25.11.2010, 21:06
Auto: Mitsubishi L300 4WD 2,5td
Místo/Bydliště: Hlinsko aneb daleko všude
Věk: 39
Stav: Offline

Re: máte něgdo 3D tiskárnu?

Příspěvek od lopan123 » Stř 18.04.2018, 16:42

Tak mi pošli nějaký míry, já ti to zkusím příští tejden zadat


A musí to jít.
A kdyby ne, tak 604840492

Avatar uživatele

Autor tématu
Chorche
Site Admin
Příspěvky: 36004
Registrován: Stř 22.12.2004, 11:09
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: máte něgdo 3D tiskárnu?

Příspěvek od Chorche » Stř 18.04.2018, 17:27

no psal sem zatim flaremu, ale míry sou jednoduchý - ten vrchní špunt průměr 55mm a tloušťka 1mm, ta část co se strčí do vnitřku disku má průměr 52,8mm a dýlku 10mm k zámku.

Neboli tady podle toho vobrásku A 55mm, B 52,8mm, C 10mm (ten zámek na konci je pak už jedno jak bude dlouhej, ale měl by bejt tak 1mm vysokej aby to zamknul

Obrázek


Gdo chce psa jíst, hůlky si vždy najde...


mopedysta
Legenda fóra
Příspěvky: 1602
Registrován: Čt 21.11.2013, 1:50
Stav: Offline

Re: máte něgdo 3D tiskárnu?

Příspěvek od mopedysta » Stř 18.04.2018, 21:10

...
Obrázek

Obrázek

Tohlje chrochte otázka několika fteřín upravitten hrana pode potřebky :mrgreen:



Avatar uživatele

Autor tématu
Chorche
Site Admin
Příspěvky: 36004
Registrován: Stř 22.12.2004, 11:09
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: máte něgdo 3D tiskárnu?

Příspěvek od Chorche » Stř 18.04.2018, 21:27

dyš já fak soustruch f kuchyni nemam :-D To mi fak příde jednoduší to nechat někym rovnou vytisknout :-D


Gdo chce psa jíst, hůlky si vždy najde...

Avatar uživatele

Manyjak
Staroffrouďák
Příspěvky: 6149
Registrován: Ne 09.04.2006, 16:46
Auto: Aro 324 TD a další
Věk: 49
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: máte něgdo 3D tiskárnu?

Příspěvek od Manyjak » Stř 18.04.2018, 21:31

Tak pokud je to takhle jednoduchý, používám plastový natážecí víčka na /do/ trubek. Stojí to pár korun, je to opakovaně vyndavací a maj to všude. H.



Avatar uživatele

Manyjak
Staroffrouďák
Příspěvky: 6149
Registrován: Ne 09.04.2006, 16:46
Auto: Aro 324 TD a další
Věk: 49
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: máte něgdo 3D tiskárnu?

Příspěvek od Manyjak » Stř 18.04.2018, 21:34




Avatar uživatele

Mike
Star ofrouďák VIP+
Příspěvky: 5013
Registrován: Po 04.04.2005, 23:06
Místo/Bydliště: Čelákovice
Věk: 47
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: máte něgdo 3D tiskárnu?

Příspěvek od Mike » Stř 18.04.2018, 21:34

to víčko ale nemá 1mm
musel by utočit na soustruh, viz obrázky nad tím
a tohle maj v Kondoru, to má pod kopcem


nikdy neříkej , že to nejde ,protože se objeví aktivní ..... , který neví , že to nejde a udělá to."

Avatar uživatele

Manyjak
Staroffrouďák
Příspěvky: 6149
Registrován: Ne 09.04.2006, 16:46
Auto: Aro 324 TD a další
Věk: 49
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: máte něgdo 3D tiskárnu?

Příspěvek od Manyjak » Stř 18.04.2018, 21:37

Mike napsal:to víčko ale nemá 1mm
musel by utočit na soustruh, viz obrázky nad tím
a tohle maj v Kondoru, to má pod kopcem
Jeden milimetr má mýt ten výčnělek na zacvaknutí, to je u týdle záslepky úplně jedno :wink:



Avatar uživatele

Autor tématu
Chorche
Site Admin
Příspěvky: 36004
Registrován: Stř 22.12.2004, 11:09
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: máte něgdo 3D tiskárnu?

Příspěvek od Chorche » Stř 18.04.2018, 21:44

manyjaku, mně de vo to aby se to "víčko" zacvaklo do vybrání co je v disku a to má jen 1mm. Dyš to bude mít 5mm tak to bude čumnět ven a bude to vypadat blbě. Proto bych to musel stáhnout soustruhem a to je uš pro mě voprus - stejnej jako žádat někoho aby to vytisknul. Další věc je, že u těchle špuntů neuváděj kolik je vnitřní průměr a jestli by to tam vůbec šlo strčit. A poslední věc je, jestli by to tam vůbec drželo jen těma lamelama. Proto se ty záslepky dělaj do disků se zámkama.


Gdo chce psa jíst, hůlky si vždy najde...

Avatar uživatele

Manyjak
Staroffrouďák
Příspěvky: 6149
Registrován: Ne 09.04.2006, 16:46
Auto: Aro 324 TD a další
Věk: 49
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: máte něgdo 3D tiskárnu?

Příspěvek od Manyjak » Stř 18.04.2018, 21:51

Mám to na asi čtyrech sadách kol na rallye a osvěčilo se to. Zas to stojí 12,- Vono to zas tak blbě nevypadá když to kousek kouká a je to černej polomat, za ty prachy. :idea:
Jinak tě k ničemu nenutim :-)
Naposledy upravil(a) Manyjak dne Stř 18.04.2018, 22:02, celkem upraveno 1 x.



Avatar uživatele

Autor tématu
Chorche
Site Admin
Příspěvky: 36004
Registrován: Stř 22.12.2004, 11:09
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: máte něgdo 3D tiskárnu?

Příspěvek od Chorche » Stř 18.04.2018, 21:55

no usem to tu psal, ty mý disky maj ty středy vypíčený ven jak šampusky :-D takže další bobek na tom by vypadal prostě fak blbě.


Gdo chce psa jíst, hůlky si vždy najde...


mopedysta
Legenda fóra
Příspěvky: 1602
Registrován: Čt 21.11.2013, 1:50
Stav: Offline

Re: máte něgdo 3D tiskárnu?

Příspěvek od mopedysta » Stř 18.04.2018, 22:34

Vzávám se :mrgreen:



Avatar uživatele

Potapec
Staroffrouďák
Příspěvky: 17639
Registrován: Út 12.04.2005, 10:00
Auto: Mercedes G 300TD
Místo/Bydliště: Oberland
Stav: Offline

Re: máte něgdo 3D tiskárnu?

Příspěvek od Potapec » Stř 18.04.2018, 22:38

Chorche napsal:jo a aš to budu zas vyvažovat taxi to pověsim na hřebík viť... Seš chytrej jak rádyjo jerevan, ale jen plkáš. Rozměr vhodnej neni k mání.
No, kdyš to podmázneš transparentnim silikonem nebo podobnou srágorou, tak se to při dalšim vyvážení sloupne jak sopel. :roll: Na těch stránkách maj 55 mm venkem 52,5 mm vnitřkem a 4mm zámek. No ale já sem uplně blbej a jen plkám, tak si toho nefšímej ... ty jerevane ...


Motor začíná u šesti válců!!! Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor ...
Gdo nemá Géčko, ten jako by nebyl ;-) - aneb jak pravil Fidel: "Uš mě nebaví spravovat Toyotu, tak jezdim Géčkem"

Avatar uživatele

Autor tématu
Chorche
Site Admin
Příspěvky: 36004
Registrován: Stř 22.12.2004, 11:09
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: máte něgdo 3D tiskárnu?

Příspěvek od Chorche » Čt 19.04.2018, 10:11

seš blbej a plkáš, páč přettim nečteš, psal sem že zámek musí bejt až po 10mm aby se měl za co zaháknout...


Gdo chce psa jíst, hůlky si vždy najde...

Odpovědět