Offroad PARTY Bezděkoff 28.-30.7. | NOVÁ ÉRA MČR - 4.závod KLADNO 26.-27.8. | 7.ročník Čeřínek Trophy 8.-10.9. | Aro šou offroad festival 8.-10.9. |
Nové nahrávání fotek: Pod odesílacím oknem je "Přidej obrázek do článku". Je tam český průvodce... Komanche

CHip nebo Power Box


vitasek
Diskuzní Guru
Příspěvky: 647
Registrován: Po 19.12.2011, 21:51
Témata: 1
Auto: Toyota LC 100 Old Man Emu nárazníky naviják,zakrytej spodek,zahrádka. MT
Stav: Offline

Re: CHip nebo Power Box

Příspěvekod vitasek » Pá 14.07.2017, 11:40

myslel jsem to v to smyslu jak píše Ondras
vý kon je třeba,jak v terenu tak na tahaní
já s kilem a taháním moc problémy nepocituju
kolik s tím jedeš?? že jo??
stačí když jedeš s kilem kilo a to moje kilo jede s 3,5 tunama za zády.víc nepotřebuji, nechci se u brzdění zabít.....
znam idioty,kteří zapřáhnou a valí naložený s touregem 140 po dálnici pak se diví.......
myslím,že se to s tím zbrojením a kolama trochu přehání.
pak jsou ty auta těžký jak svin a moc to nejede.
každýho věc co od toho chce,někdo 35-37 kola,pevnostáky atd......
a někdo spíš jen decentní změny aby se mu moc nezměnily vlastnosti auta....

mě spíš přijde na hlavu postavený to že výrobce dá do auta který má přes 2,5 tuny pohotovostní váhu 4 válcovej motor s mizerným výkonem a ještě horším kroutákem,......to mi hlava nebere
trochu odbočím
např. novej amarok 4 válec 2,0 nafta bída, bída, a svete div se po 5 letech asi ??? dvoulitry fuc a jen pouze 3,0 šestiválec v různých výk.variantách.......
už mě delší dobou serou ty jejich market.tahy, emise,snižování objemů atd.
:
fuj sem se rozepsal a nasral...:)))))

Avatar uživatele

Michal Dvorak
Turysta jaxvině
Příspěvky: 10416
Registrován: Ne 16.07.2006, 21:56
Témata: 323
Auto: Dlouhá Pajda 2,8 a Feroza s hadrem
Místo/Bydliště: Ronsperg city
Věk: 44
Stav: Offline

Re: CHip nebo Power Box

Příspěvekod Michal Dvorak » Pá 14.07.2017, 17:16

Ondras napsal:Michal Dvorak: Nejde ani tak o "zpráskávání", co tak třeba tahání? To k offům celkem neodmyslitelně patří nebo ne?
A i v terénu je to hodně o výkonu, třeba na výjezdu kde se nemůžeš rozject je pak uplně jedno jakej máš lift a pneu, když je nedokážeš roztočit. :-)

A to je na tom Toyota tak spatne, ze k roztoceni MTecek potrebuje nachipovat motor?:shock:

Avatar uživatele

Michal Dvorak
Turysta jaxvině
Příspěvky: 10416
Registrován: Ne 16.07.2006, 21:56
Témata: 323
Auto: Dlouhá Pajda 2,8 a Feroza s hadrem
Místo/Bydliště: Ronsperg city
Věk: 44
Stav: Offline

Re: CHip nebo Power Box

Příspěvekod Michal Dvorak » Pá 14.07.2017, 17:20

Ono z pohledu nas, majitelu ctyrhrnkovyho turbodiesela, ktery v tom terenu nepocitujeme potrebu navyseni vykonu, je snaha o zvysovani vykonu u LC 100 takova nepochopitelna.
Ale to je samozrejme kazdyho vec, ne?
Treba kdybych mel ridici jednotku, tak bych taky chipoval, kdo vi

Avatar uživatele

depeter
Staroffrouďák
Příspěvky: 9187
Registrován: Pá 17.03.2006, 22:24
Témata: 25
Auto: Panelák
Místo/Bydliště: Bryncl-lont
Stav: Offline

Re: CHip nebo Power Box

Příspěvekod depeter » Pá 14.07.2017, 19:48

Michal Dvorak napsal:Treba kdybych mel ridici jednotku, tak bych taky chipoval, kdo vi

My čipujem "šroubovákem"... :mrgreen:
Upozornění !!! Jestliže výše uvedený příspěvek Vám připadá jako DEBILNÍ KEC, jste evidentně PRAHÁK (nebo polabák)co nám má jistě co říct.
"Nevytahuj nože tam,kde se bude střílet"

Avatar uživatele

Ondras
Věčnej rejpal
Příspěvky: 3192
Registrován: So 11.09.2010, 16:36
Témata: 22
Místo/Bydliště: Soběslav
Stav: Offline

Re: CHip nebo Power Box

Příspěvekod Ondras » Pá 14.07.2017, 20:28

vitasek napsal:já s kilem a taháním moc problémy nepocituju
kolik s tím jedeš?? že jo??
stačí když jedeš s kilem kilo a to moje kilo jede s 3,5 tunama za zády.víc nepotřebuji, nechci se u brzdění zabít.....


Jo kilo stačí, ale pořád. S 3,5t za prdelí jedeš ve velkých kopcích 60, a to už je zas málo :lol: . Ty pořád mluvíš jako kdyby výkon měl sloužit jenom k závodění nebo pokoření rychlostních rekordů. Přitom nejde ani o jedno z toho...
Hele tohle je prostě relativní, člověku co přesedne z nějakýho 2.5td to může připadat jako raketa, já přesed z 8de a čekal jsem prostě víc. :wink:


vitasek
Diskuzní Guru
Příspěvky: 647
Registrován: Po 19.12.2011, 21:51
Témata: 1
Auto: Toyota LC 100 Old Man Emu nárazníky naviják,zakrytej spodek,zahrádka. MT
Stav: Offline

Re: CHip nebo Power Box

Příspěvekod vitasek » Pá 14.07.2017, 20:36

výkonová rezerva se vždy hodí,jak v terenu, tak na tahání a proto to všichni děláme,všechny ty věci......:))))))
lepší než sedět každej den v hospodě, chlastat a hulit, jenom nevím, co vyjde levnějš...:))))

Avatar uživatele

Michal95
Inventář fóra
Příspěvky: 2490
Registrován: Stř 30.01.2013, 20:15
Témata: 20
Stav: Offline

Re: CHip nebo Power Box

Příspěvekod Michal95 » Pá 14.07.2017, 21:29

Kupte si patrola a mate klid :mrgreen:

Avatar uživatele

Golďák
Staroffrouďák
Příspěvky: 9169
Registrován: Pá 10.06.2005, 11:03
Témata: 200
Místo/Bydliště: Znojmo
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: CHip nebo Power Box

Příspěvekod Golďák » So 15.07.2017, 0:08

Troufnu si napsat, že nikomu z vás nejede KILO tak jak mě a spad jsem z průměrnejch 14ti na 11 na 100
Je to ale 8 let zkoušení, 3 utočený turba, 4 čerpadla, několi podvodnejch powerboxů........................................
ale ten výsledek, když se na asfaltě roztočej na 2jku kola, je k nezaplacení...
Ale naučil sem na 2. stranu jezdit i Patrola celkem slušně. Alespoň si to pan majitel nemůže vynachválit
Zvýšit,rozšířit,přidat,zesílit. 608806čtyřista , http://www.goldservis.eu

Avatar uživatele

Sustak
Chuck Norris
Příspěvky: 2266
Registrován: Čt 28.09.2006, 23:01
Témata: 3
Místo/Bydliště: blízký východ (u) Prahy
Věk: 101
Stav: Offline

Re: CHip nebo Power Box

Příspěvekod Sustak » So 15.07.2017, 9:05

to mě jede taky dobře :-) , už jsem 15x kliknul a... nastala změna

Avatar uživatele

Golďák
Staroffrouďák
Příspěvky: 9169
Registrován: Pá 10.06.2005, 11:03
Témata: 200
Místo/Bydliště: Znojmo
Kontaktovat uživatele:
Stav: Offline

Re: CHip nebo Power Box

Příspěvekod Golďák » So 15.07.2017, 9:30

Sustak napsal:to mě jede taky dobře :-) , už jsem 15x kliknul a... nastala změna

myslíš tu záhadnou krabičku ode mě??? Tam je 15 maximum :mrgreen: tak at to neukroutíš :kolo:
Zvýšit,rozšířit,přidat,zesílit. 608806čtyřista , http://www.goldservis.eu

Avatar uživatele

Sustak
Chuck Norris
Příspěvky: 2266
Registrován: Čt 28.09.2006, 23:01
Témata: 3
Místo/Bydliště: blízký východ (u) Prahy
Věk: 101
Stav: Offline

Re: CHip nebo Power Box

Příspěvekod Sustak » So 15.07.2017, 9:34

Golďák napsal:
Sustak napsal:to mě jede taky dobře :-) , už jsem 15x kliknul a... nastala změna

myslíš tu záhadnou krabičku ode mě??? Tam je 15 maximum :mrgreen: tak at to neukroutíš :kolo:


jojo, přesně tak, ta podivnost, podivně vypadající a podivně zapojená na ještě podivnejší zařízení v motoru
podivně dobře funguje :roll: :D

Avatar uživatele

Ondras
Věčnej rejpal
Příspěvky: 3192
Registrován: So 11.09.2010, 16:36
Témata: 22
Místo/Bydliště: Soběslav
Stav: Offline

Re: CHip nebo Power Box

Příspěvekod Ondras » So 15.07.2017, 11:26

Golďák napsal:Troufnu si napsat, že nikomu z vás nejede KILO tak jak mě a spad jsem z průměrnejch 14ti na 11 na 100
Je to ale 8 let zkoušení, 3 utočený turba, 4 čerpadla, několi podvodnejch powerboxů........................................
ale ten výsledek, když se na asfaltě roztočej na 2jku kola, je k nezaplacení...
Ale naučil sem na 2. stranu jezdit i Patrola celkem slušně. Alespoň si to pan majitel nemůže vynachválit


Golde a umíš to i na automat? Jako jestli tam třeba cpeš mechaniku tak automat s tím bude mít asi problém nie?

Avatar uživatele

Sustak
Chuck Norris
Příspěvky: 2266
Registrován: Čt 28.09.2006, 23:01
Témata: 3
Místo/Bydliště: blízký východ (u) Prahy
Věk: 101
Stav: Offline

Re: CHip nebo Power Box

Příspěvekod Sustak » So 15.07.2017, 12:43

Ondras napsal:
Golďák napsal:Troufnu si napsat, že nikomu z vás nejede KILO tak jak mě a spad jsem z průměrnejch 14ti na 11 na 100
Je to ale 8 let zkoušení, 3 utočený turba, 4 čerpadla, několi podvodnejch powerboxů........................................
ale ten výsledek, když se na asfaltě roztočej na 2jku kola, je k nezaplacení...
Ale naučil sem na 2. stranu jezdit i Patrola celkem slušně. Alespoň si to pan majitel nemůže vynachválit


Golde a umíš to i na automat? Jako jestli tam třeba cpeš mechaniku tak automat s tím bude mít asi problém nie?


myslíš že mám ve svém věku ještě chuť šlapat spojku ? :mrgreen:

Avatar uživatele

Michal Dvorak
Turysta jaxvině
Příspěvky: 10416
Registrován: Ne 16.07.2006, 21:56
Témata: 323
Auto: Dlouhá Pajda 2,8 a Feroza s hadrem
Místo/Bydliště: Ronsperg city
Věk: 44
Stav: Offline

Re: CHip nebo Power Box

Příspěvekod Michal Dvorak » So 15.07.2017, 19:13

No jo, ja holt jsem smirenej s tim, ze veskerej tunning motoru konci jen vyssi spotrebou a cernym mrakem za autem :-)


vitasek
Diskuzní Guru
Příspěvky: 647
Registrován: Po 19.12.2011, 21:51
Témata: 1
Auto: Toyota LC 100 Old Man Emu nárazníky naviják,zakrytej spodek,zahrádka. MT
Stav: Offline

Re: CHip nebo Power Box

Příspěvekod vitasek » So 15.07.2017, 21:30

šusták má automat
goldáku copak si to zas vymyslel za kulišárnu??

a jede to i odspodu??
že bych se zas vrhnul na nějakou úpravičku....:)))))

pro michala
holt budeš muset pořídit toyotu--koukni

na luboše a to je zapřísáhlej landroverista:))))


Vrátit se na “100 + 200”



Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host