Kalendář - "blížící se akce" (nahoře pod logem fóra): do kalendáře lze vkládat termín akce přímo autorem tématu v sekci poježdění a závody.
Forum aktualizovano, info zde: viewtopic.php?f=26&t=92206#p1712259
Moznost prispeni na chod fora: viewtopic.php?f=3&t=66082
Forum aktualizovano, info zde: viewtopic.php?f=26&t=92206#p1712259
Moznost prispeni na chod fora: viewtopic.php?f=3&t=66082
Nissan Xterra Prodej zrušen SMAZAT PROSIM
Pravidla fóra
Používejte správné sekce inzerátů, špatně zařazené budou přesunuty nebo odstraněny bez předchozího upozornění.
Pokud máte prodáno/koupeno, odfajfkujte u příspěvku, že je vyřešeno. Bude to pro všechny přehlednější.
Používejte správné sekce inzerátů, špatně zařazené budou přesunuty nebo odstraněny bez předchozího upozornění.
Pokud máte prodáno/koupeno, odfajfkujte u příspěvku, že je vyřešeno. Bude to pro všechny přehlednější.
-
- Legenda fóra
- Auto: sameček1,3širokej ex,mišivbuši space gear,MB 123t ve stodole,bydlík l300
- Místo/Bydliště: sobeslav
- Věk: 44
- Stav: Offline
Re: Nissan Xterra!!!!! SLEVA!!!!
ještě koukám,že majitel má či měl terko,tak by to mohl porovnat.to je hodně úzký
samuraj byl
cheero 4,0 HO byl
Eliška-L300 bydlík
forester
nikdy neříkej nikdy
cheero 4,0 HO byl
Eliška-L300 bydlík
forester
nikdy neříkej nikdy
-
Autor tématu - Pokročilý diskutér
- Auto: nissan terrano 2.4i nissan xterra 3.3i +lpg
- Místo/Bydliště: kousek od Plzně
- Věk: 38
Terrano už nemám, ted mám dvě Xterry. Xterra je podle mého větší, jak z venku tak zevnitř, ale metrem jsem to neměřil.
Ale klidně se přijed podívat. Když neprodám auto tak alespon budu vybírat vstupné. Dospělí 20kč, děti 10kč, bezín vlastní.

Ale klidně se přijed podívat. Když neprodám auto tak alespon budu vybírat vstupné. Dospělí 20kč, děti 10kč, bezín vlastní.

-
- Legenda fóra
- Auto: sameček1,3širokej ex,mišivbuši space gear,MB 123t ve stodole,bydlík l300
a máš i rodinné vstupné?
samuraj byl
cheero 4,0 HO byl
Eliška-L300 bydlík
forester
nikdy neříkej nikdy
cheero 4,0 HO byl
Eliška-L300 bydlík
forester
nikdy neříkej nikdy
Nevím teda jak dlouho prodáváš, ale když dáváš slevu, tak si myslím, že to asi nejde tak hned. Doporučuji se podívat sem. Je možné, že jen cena neodpovídá, tady je např. i kalkulačka, která ti vypočítá skutečnou hodnotu vozidla. Jinak klikl jsem sem protože sháním Xterra 2009. Nevíte někdo o něčem? Tady ve fóru jsem nenašel. Popř. jaké jinsší stránky užíváte pro vyhledávání inzercí? Bazarové nechcu, tomu už moc nevěřím.
-
- Pokročilý diskutér
- Auto: kdysi navara d25. ted explorer 4.0i/lpg) motka vn 800 bober
- Místo/Bydliště: New prerau
- Věk: 36

Pochy napsal: ↑So 16.03.2019, 18:00Nevím teda jak dlouho prodáváš, ale když dáváš slevu, tak si myslím, že to asi nejde tak hned. Doporučuji se podívat sem. Je možné, že jen cena neodpovídá, tady je např. i kalkulačka, která ti vypočítá skutečnou hodnotu vozidla. Jinak klikl jsem sem protože sháním Xterra 2009. Nevíte někdo o něčem? Tady ve fóru jsem nenašel. Popř. jaké jinsší stránky užíváte pro vyhledávání inzercí? Bazarové nechcu, tomu už moc nevěřím.
-
- Legenda fóra
¨že by reklama?jinak mi nějak tenhle příspěvek nedává smyslPochy napsal: ↑So 16.03.2019, 18:00Nevím teda jak dlouho prodáváš, ale když dáváš slevu, tak si myslím, že to asi nejde tak hned. Doporučuji se podívat sem. Je možné, že jen cena neodpovídá, tady je např. i kalkulačka, která ti vypočítá skutečnou hodnotu vozidla. Jinak klikl jsem sem protože sháním Xterra 2009. Nevíte někdo o něčem? Tady ve fóru jsem nenašel. Popř. jaké jinsší stránky užíváte pro vyhledávání inzercí? Bazarové nechcu, tomu už moc nevěřím.

samuraj byl
cheero 4,0 HO byl
Eliška-L300 bydlík
forester
nikdy neříkej nikdy
cheero 4,0 HO byl
Eliška-L300 bydlík
forester
nikdy neříkej nikdy
-
- Legenda fóra
na bazoši už není,takže je fuč?
samuraj byl
cheero 4,0 HO byl
Eliška-L300 bydlík
forester
nikdy neříkej nikdy
cheero 4,0 HO byl
Eliška-L300 bydlík